Ipkinss Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Witam! Poniżej in-box Su-27 w skali 1/48. Model planuję zrobić w najbliższej przyszłości. W białoruskim malowaniu... Długo zastanawiałem się czy robić warsztat z tej budowy bo nie chciałem "nabijać" sobie wizyt ze względu na temat :( ale niestety wiem, że będę miał kilka wątpliwości, które jak sądzę pomogą mi rozwiać osoby "siedzące" w temacie współczesnych myśliwców. A więc zapewne za jakiś czas pojawi się warsztat. IN-BOX: Pudełko, pierwsza strona instrukcji, blaszka oraz kalki (niestety w jakości starego Academy) Ogumienie i wypraski (bardzo dobrej jakości z na prawdę ładnymi detalami) Oszklenie z nieprzyjemnym szwem przez całą długość Model jak na moje warunki jest ogromny! Nie mam za wielu modeli w 1/48 ale tak wygląda przy nim mój stareńki Aichi D3A Val. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_G Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Czy do tego modelu można kupić w Polsce kokpit z większą ilością szczegółów? O co dokładnie chodzi z zestawami korekcyjnymi nosa do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Z kokpitem do Su-27UB podobnie jak do UB mig-29 jest dość kiepsko... Jedyny który znalazłem to zestaw NeOmega link, mają też nos do nabycia. Minusem jest, że kupując u producenta nie mamy możliwości płacenia przez PayPal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_G Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 To nie fajnie. Dobrze że fotele i silniki chociaż można kupić w Polsce, a przynajmniej tak mi się wydaje. Widziałem chyba w jakimś sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi