Krzychu126 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Mój drugi kultowy dżapański wozik... Szklana maska - fajny bajer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 No no no ładny klasyk Czekam aż zobaczę tego Skyline'a obok mojego R34 na spotkaniu Powodzenia w budowie chociaż problemów pewno nie będzie....w końcu model Tamiy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 No piękny klasyk, tak wyglądał mój w 1999 roku: Tylko jedna uwaga odnośnie tej "bajeranckiej" przeźroczystej maski, z niewiadomych dla mnie przyczyn farba na masce i kaście różnią sie kolorem, model malowany humbrolem 201 pamiętam że malowałem kilka razy i różnica kolorów zawsze sie pojawiała, zwróć na to uwagę podczas malowania bo zniszczy ci to końcowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 z niewiadomych dla mnie przyczyn farba na masce i kaście różnią sie kolorem Czy dawałeś podkład na maskę czy od razu kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 z niewiadomych dla mnie przyczyn farba na masce i kaście różnią sie kolorem Czy dawałeś podkład na maskę czy od razu kolor? Podkład był humbrol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 No ciekawe jak wyjdzie. Mam już zgrubny pomysł na tego Niskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi