FAZZY_bez_humoru Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Ponieważ cisza w dziale, dioramy robią w pancernym a figurki w dioramowym, to postaram się co nieco temat rozruszać (przynajmniej zdjęciami). Figurka ma mieć wygląd zbliżony do zamierzonego przez producenta, tylko łatki czarno-białe planuję. Przesyłka dotarła w tekturowym pudełku, wysypana chrupkami styropianowymi i zafoliobombelkowana: A w środku: Części składowe wstępnie zostały obrobione (niestety) nie wiem przez kogo.. ale obszedł się z nimi niezbyt łaskawie. Większe części na najbardziej wystających fragmentach mają zeszlifowane szwy (czasami aż za bardzo), a zabawa zaczyna się przy fałdkach, zgięciach i reszcie trudno dostępnych miejsc. Najbardziej ucierpiał strój - zaprojektowany by cieszyć (przynajmniej męską część populacji) - na prawej miedniczce zostawili kawałek kostki wlewowej, za to prawą wygryźli aż nadto. Poszczególne części mają wypustki i dziurki więc z ich dopasowaniem nie powinno być zbytniego problemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Zasiadam i kibicuje . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 ciężko było spasować kończyny za pomocą klocków dolanych przez producenta więc wstawiłem szpilki w otworki - jakoś się trzyma na nogach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Fajnie, że przynajmniej górną część garderoby kocicy można zdejmować i zakładać, zdejmować i zakładać ;) Ile dałeś z przesyłką? pewnie z 30$? P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 to nie kot ino krowa:P a kosztowała mnie niecałe 150 PLNów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 O shit...rzeczywiście, powinienem poznać po wymionach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Garage kit!! Garage kit!! Więcej takich mangowych akcji na forum Obserwuję i dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 No to i ja chętnie popatrzę. Sam mam teraz ponad 30cm robota full żywicznego i następnego w kolejce, ale do figurki też się przymierzam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 I jak tam krówcia? Bardzo podobają mi się takie figurki sam bym sobie taką kupił lecz u mnie z malowaniem był by problem. Czekam z niecierpliwością na kolejne etapy prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmura Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Coś długo brak postępu. A szkoda. Chętnie bym ciąg dalszy warsztatu obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 26 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 26 Lutego 2010 Puk, puk.... Robi się tu coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 A tu cisza. Tylko wiatr tu hula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 Maskowanie i biały podkład: Pędzelkiem czarne łatki: Zdjęte maskowanie: Krowie oczęta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Czerwca 2010 Super Moderator Share Napisano 2 Czerwca 2010 Powiem ci, że rewelacyjnie ci to wyszło Jak na reklamowych obrazkach. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Uwielbiam takie klimaty super, obserwuję dalej Trzeba było zrobic bez stanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Mi też się podoba zwłaszcza malowanie głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Mię także A poza tym dobrze wiedzieć, że żyjesz, Fazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Trzeba było zrobic bez stanika Zboczeniec! ...ale popieram Wyszło świetnie. A buźka i mangowe oczęta wprost rewelacyjnie. Marcin, jakimi farbami malowałeś figurkę? Chyba sobie sprawię coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 No no, krówka nabiera rumieńców a raczej plam znaczy się łat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Świetnie wygląda "kamuflaż" - to tu chciałeś kombinować z flock`iem? Przepięknie oczęta wyszły, skórę zostawiasz taką, czy jeszcze będziesz próbował coś cieniować? p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi