peter Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 (edytowane) Witam, Znany i lubiany mikrus MiniArtu. Projekt szybki bo i mało czasu zostało. Malowanie dwubarwne, brąz i Africa Yellow Niedługo pierwsze zdjęcia... Edytowane 17 Września 2009 przez Gość Cytuj
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 No będę śledził wątek, nie ma co Skala 35 jak się domyślam? EDIT: No teraz już wszystko wiem Cytuj
peter Napisano 30 Września 2009 Autor Napisano 30 Września 2009 Witam, Niestety nie miałem aparatu i model powstał po cichu, jutro postaram się zrobić jakąś galerię. Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Witam,Niestety nie miałem aparatu i model powstał po cichu, jutro postaram się zrobić jakąś galerię. O ty łubuzie Warsztat zakładasz a model cichcem lepisz?? Poczekaj aż sie spotkamy na wystawie w Lublinie Cytuj
kubisz Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Najszybszy warsztat świata. No może nie czasowo, bo niejeden model szybciej niż w 13 dni powstał. Ale to, że w relacji warsztatowej jest tylko... rysunek z pudełka, to już rekord świata Cytuj
peter Napisano 30 Września 2009 Autor Napisano 30 Września 2009 Pociesze was że mam jedno zdjęcie na etapie po washu :P ale niestety aparat zdechł więc dziśgo nie będzie, jakby jeszcze z 2 dni ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi