peter Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 (edytowane) Witam, Znany i lubiany mikrus MiniArtu. Projekt szybki bo i mało czasu zostało. Malowanie dwubarwne, brąz i Africa Yellow Niedługo pierwsze zdjęcia... Edytowane 17 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 No będę śledził wątek, nie ma co Skala 35 jak się domyślam? EDIT: No teraz już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Witam, Niestety nie miałem aparatu i model powstał po cichu, jutro postaram się zrobić jakąś galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Witam,Niestety nie miałem aparatu i model powstał po cichu, jutro postaram się zrobić jakąś galerię. O ty łubuzie Warsztat zakładasz a model cichcem lepisz?? Poczekaj aż sie spotkamy na wystawie w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Najszybszy warsztat świata. No może nie czasowo, bo niejeden model szybciej niż w 13 dni powstał. Ale to, że w relacji warsztatowej jest tylko... rysunek z pudełka, to już rekord świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Pociesze was że mam jedno zdjęcie na etapie po washu :P ale niestety aparat zdechł więc dziśgo nie będzie, jakby jeszcze z 2 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi