jacola22 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 (edytowane) Witam wszystkich To mój pierwszy model ma tym forum, a ostatni ukończony. Pozdrawiam wszystkich Edytowane 19 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Model fajny tylko ten fotosik i te linki wszystkich nie chciało mi się otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 (edytowane) Zmień linki w Fotosiku, jeśli juś musisz z niego korzystać, na te, które otwierają od razu zdjęcie. Wejdź w dodatkowe kody do zdjęcia i podmień na "zdjęcie 500 px na forum" Pozdrawiam. Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 piekne dzięki za pomoc ) Wieczorkiem ..bedzie reszta pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 jak już odkryję inny sposób.. to bedzie git. Inny sposób nazywa się photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Można korzystać z fotosika. Czy trzeba to inna sprawa. Pod obrazkiem masz opcje pobierz pozostałe kody i można pokazać fotkę na przykład jako miniaturkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 A tak zdjęcia niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam tez kleilem ten model jest ciekawy i milo mi sie nad nim pracowalo choc dopiero raczkuje w modelarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soudat86 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam tez kleilem ten model jest ciekawy i milo mi sie nad nim pracowalo choc dopiero raczkuje w modelarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 jacola22, fajnie wyszedł Nie dawno sobie takiego sprawiłem i mam pare pytań. Model ma więcej śladów po wypychaczach niż części, wkurzaja zwłaszcza te na gąsienicach, jak patrze na Twoje foty to rozwiązałeś ten problem dużą ilością błota, mam rację? I jak ze sklejalnością tego modelu, dużo dziur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacola22 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 Hey. Na gaskach.. owszem to błotko zatarło slady po wypychaczach, jednak na samym modelu uzyłem sladowej ilosci szpachli, wieksziśc cześci dokładnie do siebie pasuje. pozdrawiam Jacol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi