Tukidyndas Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Siema. Taki model sobie zrobiłem ostatnio. Do mistrzostwa tu daleko, ale jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Fajna butelka model jako matchbox to gniot i wszyscy o tym dobrze wiemy, ale najważniejsze jest to: ale jestem zadowolony. Ja bym go ciut bardziej przykurzył i oponki też, fajnie że ponawiercałeś lufy działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 O rany Matchbox !! Gdzieś ty dostał model tej firmy ?? Super ci wyszedł, co do stwierdzenia, że MB to hmmm, ale jakie są związane z tą firmą wspomnienia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChessTerr Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 szkoda tylko że jest różnica w skali pojazdu i żołnierzy Bo MB robił modele w skali 1:76 a nie 1:72 tak jak napisałeś w temacie a ludzki ewidentnie w skali 1:72 są ;) sprubój sobie wyobrazić tych żołnierzy za kierownicą albo (jeśli to wykonalne) w działku przeciwlotniczym wykonanie mi się b. podoba ale te wielkoludy koło wozu psują mi klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Ja bym go trochę bardzie przykurzył. Trochę nie pasuje mi ta butelka. Trawka ze zmywaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi