Gość Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Poszukuje zdjęć dobrej jakość samolotu Zlin Z-42 kabiny jak i również reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 mam fotki "reszty" podaj maila to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 To i ja bym poprosił o wysłanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Ok. mój mail kondi_basket@o2.pl Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 o ile pamiętam to kabina była dobrze rozrysowana w Planach Modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Świetna dokumentacja fotograficzna. Super fotki. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi