Artez Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Witam Ostatnio ukończyłem takiego też klocka. Kilka słów o zestawie. Model sam w sobie bardzo ciekawy jak i oryginalny , wręcz temat niszowy na rynku , cena conajmniej o paredziesiąt złoty za wysoka jak na tak prosto zdetalowany model, jakość plastiku nie powala na kolana , składalność nawet nie taka zła , ogólnie załamanie nerwowe przy nim nam nie grozi jak przy modelach np. ACE. Ale nie ma co wybrzydzać bo to spory kawałek plastiku i przy pewnej pracy można z niego wycisnąć coś naprawdę fajnego. Model ten nie jest dla mnie i miał być wykonany ' pudełkowo ' a więc to co dał zestaw plus malowanie co na pudle. To jedziemy z fotkami Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Oglądałem warsztat, ładnie poszło, efekt fajny. Powiedz mi, czemu tak słabo widać efekt preshadingu na bryle pojazdu? Chyba, że to na zdjęciach tak słabo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Września 2009 Autor Share Napisano 21 Września 2009 Witam Warsztat jest owszem ale to nie mój , ja tylko skomentowałem i przy ' okazji ' pare fotek wstawiłem . Presh lekko widoczny jest w obecniej chwili , ładnie był widoczny po nałożeniu ruskiej zieleni , po kamo jak zawsze lekko znikł a po filtrach , washach , zaciekach biedronkach itp jeszcze bardziej. Presh największy sens ma kiedy nie nakłada się kamo, wtedy jest najlepiej widoczny. Miło że się podoba Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 A dziękuję za wyjaśnienie, bo ja w pancerce nie jestem weteran i na samolotach to trochę inaczej wychodziło, dlatego byłem ciekaw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Gratuluję udanego modelu ;) Chciałbym zrobić swojego "klocka" na takim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi