nibur92 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Witam, Chciałbym zaprezentować ostatnio sklejony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Czołg mi się podoba tak średnio :/ i całość taka ponura Podłoże wydaje się niezłe, ale czołg jakis taki ciemny i monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Zacznijmy od tego że to nie czołg... Mi najbardziej nei pasują zdjęcia. Na prawdę nie trzeba mieć super sprzętu żeby były super zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 23 Września 2009 Autor Share Napisano 23 Września 2009 peter co jest nie tak ze zdjęciami (pytam bo nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 o jest nie tak ze zdjęciami za ciemne i niewyrazne.model ogolnie spoko,idziesz w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 tylko tyle na temat modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 tylko tyle na temat modelu?? Proponuje zastosować się do rad i zrobić jaśniejsze foty , wtedy będzie można coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 nowe foty (chyba lepsze, rozjaśnione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 A jakiej firmy jest ten jagdpanzer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Figurkę mogłeś sobie darować, wygląda jak zombiak. Wykonanie pojazdu nie jest złe, ale takie pierdoły jak ta lina konopna z tyłu psują cały efekt, aż żal na to patrzeć. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Skoti TAMIYA. Seb line można zlikwidować bo nie jest przyklejona, figurka też nie przyklejona ale może kiedyś ją przemaluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Kurde model i dioramka nie najwyzszych lotów (delikatnie mowiac) ale mi sie podoba. Moze to ten klimat scenki i ta bombowa figurka, ktorej nie mozesz sobie daroawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi