kacpi1234 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 jedne z moich ostatnich modeli: subaru wrc: matilda mk.II: yamaha: porshe 959: alfa romeo bt46: lancer evo V: przepraszam za jakość zdjęć robione telefonem http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16595&highlight= mój warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2009 Kacpi1234 w twoim warsztacie, kolega Tornado napisał Ci notatkę być nie pisał posta pod postem. Do tego służy funkcja zmień i lepiej tego przestrzegaj, bo rozzłościsz kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 (edytowane) Ok sory!!! Edytowane 1 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Zdanie zaczyna się z wielkiej litery ! Używaj znaków interpunkcyjnych, bo piszesz jakbyś miał 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Kilka twoich modeli widziałem na wystawie w Kielcach. Wszystko ładnie , ale rażą napisy SUBARU na mechanikach serwisu porshe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 9 Listopada 2009 Autor Share Napisano 9 Listopada 2009 Dzięki Kuba za pozytywnego posta te kalki z mechaników już zdjąłem to była moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 A gdzie znaki interpunkcyjne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek1 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 świetne subaru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Nie no te szwy na tylnym zderzaku subaru aż rażą w oczy. poza tym Evo jak się domyślam powinno mieć przetartą wycieraczkami szybę i opona też jakoś dziwnie w połowie ubrudzona...Postaraj się dać jakieś lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 10 Listopada 2009 Autor Share Napisano 10 Listopada 2009 Wiem koksik ale subaru ma półtora roku jeszcze wtedy nie byłem doświadczony był to mój 2 model samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi