Kazik Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 Dzięki panowie. Ciąg dalszy. Zrobiłem druga stronę i przód. Z przodu było zdecydowanie trudniej ale jakoś poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 (edytowane) Fajnie to wygląda. Aby tak dalej. Zainspirowałeś mnie i też już mam pewien projekt w głowie Edytowane 4 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Do tego lakier bordowy transparentny i wyglądać będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Jestem pod wrażeniem, wygląda kapitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 Dzięki! Dla oddechu od kół Yamahy zrobiłem sobie karbon na lusterkach. Trochę się obawiałem jak to będzie z takimi małymi elementami a przy tym pełnymi krągłości ale poszło tak łatwo i przyjemnie że aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Ciąg dalszy. Na koniec pozostało tylne skrzydło Progi, dolną część przedniego i tylnego zderzaka oraz przód (grill) zrobiłem carbonem o innym wzorze Na szczęście już koniec tych kalek Ktoś kiedyś wspominał o fotkach na innym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No nie powiem... oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ja czekam na bezbarwny, wtedy uwydatni charakter kalki . Ps ale buba we wnęce na rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Mój post z 30 września Na zderzaku we wnęce na tablicę rejestracyjną troszkę się podarła kalka ale biorąc po uwagę że to z jednego kawałka to i tak nieźle że się rozciągła to takiego kształtu. Wnękę będę musiał poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ja bym tego nie poprawiał, bo widać to tylko gdy odwrócisz model "do góry nogami", a raczej kołami Gdy stoi normalnie, nie widać tego. Jak przykleisz ramkę wraz z tablicą rejestracyjną to zakryje te miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Kazik dobrze pamiętam, ten wątek czytam dokładnie i tylko tu piszę , ale dopiero teraz mi się rzuciło w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Carbon,carbon,carbon i jeszcze raz carbon Nie powiem ,prezentuje się to świetnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Ja bym się nie podjął takiego wyzwania! Idzie ci wyśmienicie! Teraz czekać tylko aż ktoś zrobi carbonowego trucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiQ Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Ja bym tego nie poprawiał, bo widać to tylko gdy odwrócisz model "do góry nogami", a raczej kołami Gdy stoi normalnie, nie widać tego. Jak przykleisz ramkę wraz z tablicą rejestracyjną to zakryje te miejsca pytanie teraz jest czy autorowi będzie to przeszkadzało że widzi babola czy sama świadomość tego że tam jest Respect Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Dla formalności, babola już nie ma. Jakieś 10min roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Idzie Ci nieźle. Ja właśnie robię Evo X również w full carbonie Tyle, że muszę się męczyć z robieniem szablonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Super to wygląda, od razu na myśl przyszedł mi F-117, Reventon i tematyka Stealth . Działaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 20 Października 2009 Autor Share Napisano 20 Października 2009 Schowałem maskę po podkładzie do pudełka i całkiem o niej zapomniałem. Będzie trzeba wrócić do kalek na chwilę. Tymczasem wpadły mi w ręce felgi. Zmyłem to co było "z puedłka". i fuknąłem gun metalem z Gai potem wziąłem się za wentylki. Zrobiłem sobie porównanie wentylków z Abera i A+club A+ mają troszkę inny kształt i są sporo mniejsze zdecydowałem się na A+, Abery były by za duże kilka narzędzi, kilka minut i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 pięknie to wszystko wygląda. Bardzo podobają mi się modele sklejane przez Ciebie, mają "to coś" . Czystością wykonania powalasz na kolana . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Kółeczka konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Dzięki! Cieszę się że się podoba. Dłubnąłem tym razem trochę hamulce. Oto cały komplecik do tarcz po tym jak przy wyginaniu blaszek pincetą straciłem kilka małych pipków w locie w niewiadomą stronę wreszcie zainwestowałem w narzędzie teraz to sama przyjemność. Różnica w atrakcyjności tarczy będzie znacząca pozostaje to czego nie lubię robić tj. odciąć i dopasować zaciski Jakoś poszło. Porozcinałem wzdłuż odcięte zaciski i wkleiłem kawałeczki styrenu. W przednich dołożyłem druciki imitujące śruby Teraz szlifowanie, szpachlowanie, malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Perfekcyjna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Fiu fiu, super a klocki też bedziesz robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi