yar75 Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Model sklejony prosto z pudła plus własna inicjatywa.Dłubany prawie pół roku gdyż życie nie pozwala mi zająć się tym co naprawdę lubię.Podoba mi się średnio z powodu wykonanych przeze mnie oznaczeń. Cytuj
hubert72 Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Model prezentuje sie extra .Tylko jedyne co mi sie nie widzi to te liny odstajace z tyłu .A oznaczenia robiłes sam czy są zestawowe ? Cytuj
yar75 Napisano 27 Września 2009 Autor Napisano 27 Września 2009 Oznaczenia malowałem sam , a liny odstają bo są wykonane z linki stalowej i mimo wyżarzenia są trochę sztywne. Cytuj
Rafał Kobiela Napisano 27 Września 2009 Napisano 27 Września 2009 Zacny modelik. Najbardziej podoba mi się ten "koc" z tyłu wieży. Z czego zrobiony. Poproszę trochę zbliżeń. Cytuj
yar75 Napisano 28 Września 2009 Autor Napisano 28 Września 2009 "Kocyk" jest wykonany z pończochy .Fotki może jutro wrzucę bo teraz jestem w pracy Cytuj
bercikLodz Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Gratuluje osiagniecia Mnie szczegolna uwage zwrocilo ladne wykonanie kamo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi