yar75 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Model sklejony prosto z pudła plus własna inicjatywa.Dłubany prawie pół roku gdyż życie nie pozwala mi zająć się tym co naprawdę lubię.Podoba mi się średnio z powodu wykonanych przeze mnie oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Model prezentuje sie extra .Tylko jedyne co mi sie nie widzi to te liny odstajace z tyłu .A oznaczenia robiłes sam czy są zestawowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Oznaczenia malowałem sam , a liny odstają bo są wykonane z linki stalowej i mimo wyżarzenia są trochę sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Zacny modelik. Najbardziej podoba mi się ten "koc" z tyłu wieży. Z czego zrobiony. Poproszę trochę zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 "Kocyk" jest wykonany z pończochy .Fotki może jutro wrzucę bo teraz jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikLodz Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Gratuluje osiagniecia Mnie szczegolna uwage zwrocilo ladne wykonanie kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi