artoor_k Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Cześć! Dinuś generalnie jest gotowy.Zwashowałem go i co prawda pasy się trochę straciły ale efekt jak dla mnie jest ok:)Może jutro kupię lakier matowy jak będę na mieście i zacznę go kończyć Poza tym muszę się postarać o jakąś podstawkę...W każdym razie bestyja wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Bardzo ładna robota Gratuluję zdolności i czekam na finał Czym robiłeś wash Dolna szczęka jest trochę za krótka, ale to nie Twoja wina, bo z tego co widziałem, to była za krótka od początku (wina producenta). Oczko też super wyszło Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Wash jest olejny - robiony farbą olejną BRĄZ VAN DYCK rozrobioną z white spiritem. Co do dolnej szczęki...mogłem to naprawić ale nie przyszło mi to do głowy. I tak nie przykleiłem jej w pozycji zalecanej przez producenta więc wystarczyło przykleić ją wysuniętą nieco w przód.Ale teraz dopiero na to wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Model idealny do lekkiego suchego pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Jaki kolor proponujesz na "suchopędzlowanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Jak lekkie i naprawdę suchy pędzel to nawet biel tytanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Peter dzięki za podpowiedź Opłaciło się Koniec prac nad raptorkiem,biorę się za podstawkę tzn.muszę wyciąć/znaleźć odpowiednią deskę,przykleić do niej piasek,dodać jakąś trawkę i przygotowaną już gałąź i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Model został ukończony.Dzięki za wsparcie i zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi