cloner16 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 http://www.one-ring.co.uk/phpBB2/kb/img44bc65417b356.jpg Mam zamiar coś takiego pomalować aerografem i mam pytanie. Jakimi farba mi pomalować go za pomocą aerografu, nie cały ale kolory podkładowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Witam. Radziłbym tak: Najpierw całą figurkę Chaos Black, miecz chainmailem, przybrudzić strzępy szaty bestial brownem z drybrusha. Ew zdrybryshuwać szatę codex greyem. Pozdrawiam ===== Na warsztacie: Spitfire Mk V Revell 1:72 F-15 Strike Eagle Italeri 1:72 Avro Lancaster Revell 1:72 Focke-Wulf FW 190 D-9 Eduard 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryn3k Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Rada chyba trochę spóźniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Zabawna sytuacja ,bo z rana jak otwierałem temat na telefonie to pomyślałem sobie ,że fajnie jak ktoś zrobiłby takiego Nazgula i już chciałem poradzić jak go pomalować xD. No na pewno dry brush nie jest najlepszym pomysłem. Warto pocieniować figurkę aerografem a potem wash i na końcu dry po krawędziach . Figurka to już nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Wiem, że to odkop, ale chodzi o figurką piesza czy konną? Czy to jest Czarnoksiężnik, czy tez Nazgul z"Attack at Weathertop?" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Listopada 2013 Autor Share Napisano 27 Listopada 2013 Ten ma smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Na upiorze Pierścienia raczej, czyli Nazgulu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Ech, Upiór Pierścienia to jeździec, Nazgul to to smokopodobne coś pod nim Trochę szacunku dla Klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Ech, Upiór Pierścienia to jeździec, Nazgul to to smokopodobne coś pod nim Trochę szacunku dla Klasyki Oczywiście, że nie nazgul to inna nazwa upiora pierścienia, w czarnej mowie bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Tom strzelił gafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Tom strzelił gafę tak jak kto kiedyś jeden mistrz (pozytywny) przetlumaczył googlowym translatorem: ponosisz teraz "blame for mistakes" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 Skoro wątek się wątek na 5 lat nam rozwinął to może trochę statystyki. Łącznie postów:12 Łączna ilość udzielających się użytkowników:6 Średnia ilość postów na użytkownika:2 Średni ilość postów w roku:2,4 Średni czas oczekiwania na post:4,(3) miesiąca Najbardziej aktywny użytkownik:cloner16 Największy czas oczekiwania miedzy postami: 3lata 98dni Jest mi bardzo miło i mam nadzieję ,że w podobnym gronie spotkamy się na dziesięcioleciu topicu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Niszowo,oj niszowo. Podziwiam ksiegowosc,normalnie luczykrupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Niszowo,oj niszowo.Podziwiam ksiegowosc,normalnie luczykrupa... wszystko ciekawsze od referatu o samorządzie terytorialnym w małej konstytucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Niszowo,oj niszowo.Podziwiam ksiegowosc,normalnie luczykrupa... wszystko ciekawsze od referatu o samorządzie terytorialnym w małej konstytucji widać, że mafia masońsko-prawnicza trzyma się mocno na forach dyskusyjnych - i modelarskich i warhammerowych <śmieje się odpalając cygaro i jednocześnie przytrzymując cylinder oraz monokl> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 <śmieje się odpalając cygaro i jednocześnie przytrzymując cylinder oraz monokl> To ile to on ma rąk? Śmierdzi mi tu pomiotem chaosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Ja chyba kupię tego Nazgula i go pomaluję ,jak temat się na 3 stronę rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 No to lecimy z offtopem i zaraz będzie trzecia stronka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Maja 2014 Autor Share Napisano 23 Maja 2014 trzeba będzie kupić tego nazgula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Si, senor, jak już zaproponowałeś, to nawet sam dojadę do tej 3 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi