baśka ;) Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Witam serdecznie ;) Bardzo chciałabym złożyć moją ukochana Błyskawicę i w związku z tym moje pytanie-czy poza 2 modelami firmy MIRAGE nie ma nic innego??? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 poza Mirage są jeszcze żywiczne modele w 1:700 Niko i HP-Models, w plastiku to tylko Mirage, w tematyce biało-czerwonej polecam ten wątek Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baśka ;) Napisano 2 Października 2009 Autor Share Napisano 2 Października 2009 Ślicznie dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baśka ;) Napisano 3 Października 2009 Autor Share Napisano 3 Października 2009 mam jeszcze jedno zapytanie-ponieważ jestem na etapie składania zamówienia (modelu & akcesoria) i zależałoby mi na tym żeby wszystko przyszło w jednej paczuszce to czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakie kolory będą mi potrzebne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 W zasadzie pytanie nie ma znaczenia odnośnie kolorów, ale jaki zestaw zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baśka ;) Napisano 7 Października 2009 Autor Share Napisano 7 Października 2009 Chodzi mi o model MIRAGE wz.44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi