zs Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Powróce na chwile do wątku Embraerów 170. Otóż LOT pozwolił sobie na ekstrawaganckie malowanie (musztardowego Benka nie zaliczam bo to artystoska performenso-instalacja) i trzasną na jednej z maszyn "Damę z gronostajem" (lub łasiczką - jak kto woli). Tak wiec nowe wyzwanie dla miłośników rodzimego przewoźnika. A oto link do lima-delta-charlie: http://www.airliners.net/photo/LOT---Polish/Embraer-ERJ-170-100ST-170ST/1589460/L/&sid=23356d2f14d5d26ff7b2fd87fd5ec8f7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Fajne malowanie, wielkie dzięki zs Jak na malowanie polskich pasażerów toż to prawdziwa rewolucja Mały krok do przodu, ale mam nadzieję, że bedzię wiecej takich malowań. Ciekawi mnie jedynie tylko czemu Balice się tak reklamują, czyżby kolejna runda rozgrywek lotniskowych Jak tylko model Embraera będzie w zasięgu mojej kieszeni to bedę go tak malował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 faktycznie fajne malowanie dzięki za link Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Fajny jest . A poza tym - jakaż radość, że krakusy nie wybrały obrazu któregoś z Kossaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi