Tysiuniek Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Model praktycznie skończony. Pewnie jeszcze coś będę w nim dorabiał, zmieniał, przerabiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Model bardzo ok. Podoba mi się malowanie i to, że jest tak obładowany (choć nie jestem zwolennikiem stosowania naturalnych materiałów na tobołki, troszkę zbyt wyraźny splot jak na tę skalę). Brakuje mi też trochę drobnicy - broni, wyposażenie osobistego żołnierzy itp. Jeszcze dwie drobne uwagi: przykurzyłeś lekko koła, przykurz z dołu boczne płyty dopancerzenia. Usunąłbym też te dwie zielone maty z ławki i środkowej skrzyni na pace, jakoś mi ta zieleń nie gra z pozostałymi kolorami. Ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 No i gitara. Mnie się podoba. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi