KrzysztofG Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 (edytowane) Witam jak w temacie Model scani ,dość znany kolor silnika troche pożyczony od Kolegi Z Forum JarekS troche wymyślony Kolor ramy prawdopodobnie czarny kolor kabiny też we wnętrzu dodam Kilka gazetek Polskiego Trakera narazie mało zrobiłem oto zdjęcia: created by picasa2html.com Pozdrawiam KrzysztofG Edytowane 13 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx2 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 No narazie nie ma za duzo do oceniania a tu moje pytanie czy bedziesz robil okablowanie ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Fotko mogły by być przy lepszym świetle. No i gdzie ten silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Truckerek93 Narazie Daje Foto Ramy Jutro Postaram się Wrzućić foto Silnika .Po Szkole jak przyjde wrzuce lepsze foto Mam Pytanie Malowal ktoś farbami Model Master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Malo co tu widac i nic narazie konkretnego nie widac. Mam nadzeje ze zbiorniki ktore juz przykleiłes beda szlifowane.podrowionka i powodzonka w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Tak Te Małe zbiorniczki Wyszlifuje.Dobrze je przypiołem bo miałem Troche problem.Mam pytanie czy jak pomaluje np Bak Paliwa Podkłądem i chce pędzelkiem pomalowac to Musze Podkłąd + Kolor NP Model Master Niebieski Pozdrawiam Krzysztof G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Hej widzę że kolejna Ania na form i dobrze ,na fotkach widać łączenia części np. na zbiornikach ramie poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Oczywiście powodzonka A co do szlifowania ,to szlifuj części przed przyklejeniem- będzie Ci łatwiej "obrabiać" A malowanie tak jak piszesz . Malujesz podkładem ,a potem kładziesz farbkę Na jakieś malutkie części od bidy obejdzie się i bez podkładu ,ale zazwyczaj gdy mamy do pomalowania coś ciemniejszymi farbkami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 A nie lepiej zainwestować w spraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Sprej Mam Wszystko Dziś Kupie tylko mowa jest o Detalach jak Kierownica silnik takie małe.Czyli np Podkład (Motip 3 Warstwy na silnik i np potem farba Modelmaster ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Silnik jednak pomalował bym sprajem lepszy efekt niż pędzlem a jest to już większa powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Aha czyli Zamaskowac go jakoś te dekle V8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Pomaluj sobie go sprejem ,a potem dekle i inne tego typu drobiazgi pomaluj pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Witam Mała Aktualizacja mało zrobiłem ale coś.Miałem sreni problem z tylnią ośka mianowicie niedało się przyczepić bo trudzeniu jakoś sie udało ale kilka elementów się skrzywiło.Niewydaje wam się że krzywo jest zamantowane na zdjęciach [url=http://www.picasa2html.com]http://www.picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Witaj Tak na wstępie... prosiłbym Cię, żebyś patrzył jak piszesz posty. Ciężko sie je czyta... Zanim wciśniesz "enter" spójrz raz jeszcze jak to wygląda. Pytasz czy faktycznie oś jest krzywo. Jeśli masz możliwość - zrób lepsze fotki bo po tych nie da się precyzyjnie określić co temu "dolega". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Ok Lepsze Tło Następne foto będzie lepsze obiecuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Nie chodzi o samo tło a o kat fotografii, zrób bezpośredni nad ośką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 OK A czy mi się to zdaje że krzywo jest czy dobrze bo chyba dobrze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Nic nie można powiedzieć po tych fotkach. Zrób fotki centralnie nad osią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 Poprawione Foto: Taką gazetke użyje do modelu [url=http://www.picasa2html.com]http://www.picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Chyba jednak prawa strona osi ucieka do przodu względem lewej strony Ale sam nie wiem ,foto dalej nie jest idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 9 Października 2009 Autor Share Napisano 9 Października 2009 A to wiąże sie z problemami dalej czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Z tego co ja tu dostrzegam, to nie tylko most masz krzywo przyklejony... Według mnie poprzeczki są krzywo wklejone, zbiorniki, i to od hamulców nie wiem czy to wspomaganie czy co W każdym razie klasyfikuje sie to do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 a mi się wydaje znowu że cała rama jest zwichrowana prawą stroną do przodu ;/ Ale trochę chęci i to da się poprawic szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi