Ghost Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Witam! Przedstawiam wam model Peterbilta 378 Italeri .Jest to moja pierwsza ciężarówka, ale nie pierwszy model. Proszę o rady i komentarze . created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Dobra robota . Model wygląda na ładnie i czysto sklejony, brawo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Witam. Petek bardzo dobrze sie prezentuje. Mysle ze w plenerze ciezko byłoby okreslic czy to orginał czy model. Zdnych błedow nie widze, brakuje tylko kabil i bedzie oki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 Dzięki za tak pozytywne komentarze Kable dorobione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Mi również podoba się Peter ! Fajny kolorek,czysto i poprawnie sklejony Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Ładny, sam takiego aktualnie składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Też mi się podoba. Mam właśnie ten model ale chcę zrobic go na styl custom i Twoje fotki pomogą mi w pracy:-) Nie wiem czy dobrze widzę na fotce deski rozdzielczej kalkomania jest lekko pomarszczona. Czy zeszlifowałeś wypukłe zegary i przełączniki z plastiku? Jeżeli nie to kalkomania może popękac po pewnym czasie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 Masz racje deska nie była szlifowana nie pomyślałem o tym żeby usunąć te wypukłości dzięki za rade. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 A ja sie doczepie do tego ze widac miejsca laczenia na bakach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 Nie tylko na zbiornikach Następnym razem skorzystam z folii BMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Gratuluje! Mam jedynie 2 rzecz, których można się przyczepić są to wcześniej wspomniane zbiorniki i na tylnym zderzaku brakuje jednego światła, chyba że to tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Światła powinny być tak jak są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Popraw te kable do naczepy, bo to tylko druty, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Musisz dorobić przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Poprawiłbym, ale za bardzo nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model guy Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi