pudzian30 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Witam ukończyłem model holownika. Nie miałem za bardzo czasu zeby robić relacji z buodwy bo ledwo co miałem czas usiąść do modelu ale wreście jest. jest pare niedociągnieć ale jak nie zauważycie to nie będe mówił. Miłego ogladania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 ogólnie ok, sam takiego mam sklejonego . Tylko kolorystycznie cos nie bardzo mi sie podoba. Mogłes zabudowe też na czarno machnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Myślałem że dobrze sie zgraja kolory ale jak już tak miałem pomalowane to zostawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Ogólnie model wygląda fajnie. Jednego czego brak to wyróżnienia na zabudowie zawiasów i klamek. Mogłeś je pomalować na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Ogólnie dobrze, tylko właśnie ta kolorystyka . Może jakby kabina była ciemno-niebieska a zabudowanie bardziej wpadające w pomarańcz to by pasowało . Źle nie jest, powodzenia przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 A jaki kolor by najlepiej pasował do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 model fajny a co do zabudowy to ja bym zrobił czarną a i jeszcze te przedni zderzak mi coś nie pasuje , ale może to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Zmień koniecznie linę. Ta wydaje się trochę za gruba, nie jest naprężona i wygląda jak kabel elektryczny. Kup jakąś z oferty Abera. Zabudowa w kolorze kabiny wyglądałaby lepiej moim zdaniem. Ale model ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Jak będzie czas to zabiorę sie za poprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi