BaldPuma Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 (edytowane) Pozazdrościłem Qudłatemu projektu SF i Tysiunkowi duńskiego i będę robił podwójny SF czyli: Duńskie Special Forces i ScienceFiction wykonanie Na dzień dzisiejszy mam to: Photos: militaryphotos.forum, panzerarmy.dk, ....simainnovation.com Edytowane 13 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 A jednak,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Kolejny karaluch. pewnie będzie kolejny precyzyjny model. Biorę popcorn i siadam w pierwszym rzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 BaldPuma duży szacun za kolejny ciekawy projekt Kolejne perfekcyjne maleństwo się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Hehe, tak przeczuwałem, jak mi dzisiaj pisałeś o niespodziance TUTAJ masz artykuł o wieży (język duński, są dwa zdjęcia na innych typach pojazdu, chociaż niewiele wnoszą). A TUTAJ dyskusję na militaryphotos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Dzięki - widział i ma broszurkę producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Tak sobie myślę, że na razie się porywasz z motyką na Słońce. Ale rozumiem - będziesz spokojnie robił inne projekty i czekał na wypływające tu i tam w sieci fotki, w końcu ten Julkat to świeżynka w Afganistanie. Jak coś znajdę, oczywiście dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Ale będzie przy nim roboty...wiele elementów od podstaw. Nie mogę sie doczekać na warsztat i życzę powodzenia! Dobra lupa jubilerska chyba będzie potrzebna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 Jak narazie rozwija się baza danych: JEST PIĘKNY źródło: http://forsvaret.dk/HOK/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Humvee piękny, zdjęcie mniej. Ciężko będzie o dobrą fotkę Julkata, Duńczycy wszystko co się da obkładają Barracudami Chociaż z drugiej strony można przecież zrobić taki właśnie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 nie jestem zboczeńcem - nie będę robił siatki t. Barracuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 nie jestem zboczeńcem - nie będę robił siatki t. Barracuda Aż mi się wierzyć nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Skaner się zepsuł więc zaswiadczenia nie załączę ale polecam artykuł dla Kolegów od 35 http://www.plasticwarfare.se/?p=183 ps. no dobra - zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Artykuł faktycznie fajny. Już jest w ulubionych. Przy którymś tam Hummerze spróbuję... może nawet w zimowym. Tylko nie mogę skumać jednego. ta siatka to jest papier + wikol, czy może z samego wikolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Papier + wikol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 BaldPuma jak zwykle wyszukał coś ciekawego, on ma chyba jakieś "chody" w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 A propos siatki /Barracudy/, Druknąłem na chusteczkę (pojedyncza warstwa) na laserówce (chusteczka mocowana taśmą góra/dół do normalnej A4) na próbę jakiś mundur w pustynnym camo - i bez rysowania zrobiłem ze 3 rządki igłą od zastrzyku (tylko trochę za cieńką 1,1mm ) od strony normalnego papieru, wbijając do połowy zciętej części ostrza - wzorek nawet tak mały wychodzi - więc chyba się kiedyś zboczę i też spróbuję. Wychodzi że przy 72 igła powinna być 1,5 mm lekko splaszczona. Przy 72 najgorszy ten cieńki papier - dlatego użyłem "smarkatki" ale może się uda coś innego. No i nie mam pomysłu na klasyczną siatkę podkładową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 zapraszam fanów Julkata na: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=95026&page=20] między innymi (szczegóły pojazdu) taki rarytasik inne: http://politiken.dk/fotografier/reportagefoto/article844576.ece Szkoda tylko ze temat niestety związany ze śmiercią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 To zdjęcie, które wkleiłeś - super. Pozostałe już mniej, wciąż wiele rzeczy jest tu zagadką. Ale cierpliwości, pewnie będzie więcej. Oby tylko przy innej okazji, bo to już drugi raz, kiedy zdjęcia Julkata można znaleźć w temacie związanym ze śmiercią żołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi