Arek17 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Witam. Narazie do konkursu wystartuje z P-47D. Pozniej bedzie coś grubszego. Model z tego co widac po ramkach jest dość dobrze zrobiony, jedyny minus to sporo nadlewek. Niestety też przyrafiła sie nie miła niespodzianka, ponieważ od nowości był lekko uszkodzona co jest zamieszczone na fotkach. Czas na foty To chyba na tyle Opinie mile widziane Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Zapowiada się ciekawie , zobaczmy komu ten model wyjdzie lepiej??. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Zapowiada się ciekawie , zobaczmy komu ten model wyjdzie lepiej??.Życzę powodzenia Dzięki. Ale ty pewnie zrobisz go lepiej, ja nie mam takiej wprawy do robienia ładnych model, ale myślie że jakaś rywalizacja będzie Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Witam. Czas na aktualizację. Panel przyrządów mi troche nie wyszedł lae mam nadzieje że troche widać Przepraszam za niewyraźne zdjecie fotela ale nie mialem jak go ustawić, a w chwili obecnej nie mam cyfrówki, tylko z telefonu robiłem zdjecię.Poza tym jest pochmórno Przepraszam że pod postem, ale nikt nie ocenił wcześniejszego Opinie mile widziane. Pozd:Arek17 Ps. Oczywiście jeszcze wszystko bedzie poprawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Najbardziej podoba mi się tablica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Najbardziej podoba mi się tablica . Dzieki Jeszcze dziś spróbuje cały kokpit do końca skleić. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Witam. Machnij jeszcze raz farbą bo sa prześwity po pędzlu, na tablice i przyrządy wrzuc suchy pędzel i powinno to trochę lepiej wyglądać (nie mówie że jest źle). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Witam. Machnij jeszcze raz farbą bo sa prześwity po pędzlu, na tablice i przyrządy wrzuc suchy pędzel i powinno to trochę lepiej wyglądać (nie mówie że jest źle). Pozdrawiam. Poprawione jeszcze bedzie i dzieki za razde z tablicą. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam. Po długim czasie pora na aktualizacje. Niestety ale mam dużo nauki ponieważ bedzie matura, ale mysle że go ukończe Fotki Przepraszam za jakoś zdjęć, ale niestety mamy pochmurne dni. Ale mam nadzieje że widać cos Pozd:Arek17 PS. Wszystko co widnieje na zdjęciu bedzie poprawione to pierwsze zdjecia po sklejeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Nie znam się za bardzo na skrzydlakach, ale model prezentuje się przyzwoicie. Tak trzymaj, czekam na malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi