Damiano82 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Czyli jednak nie popełniłem żadnego przestępstwa, ponieważ w moim wypadku wnęka po stacji będzie zasłonięta zaślepką, a sama stacja jak i samolot w trakcie prac obsługowych co sugeruje konfiguracja "rozstykówki" i silnik na stelażu. To chyba już wszystko w tej materii...idę bo model "stygnie". Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Witam, Po prawie tygodniowej przerwie zdjątko z postępów nad modelem. Całość jest już ukończona w około 95% Nie jest skończona stacja radiolokacyjna i brak detali (anten, przewodow tudzież szmat pozostowaionych przez mechaników) czyli tego wszystkiego co tak naprawde nadaje modelowi "jaj" i odróżnia go od zabawki z zestawu. Replika wylądowała przedwcześnie na podstawce bo zależało mi aby wystawić ją na Bytomskim Festiwalu. Tak więc model startował jeszcze nie w pełni ukończony Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. Wszelkie uwagi odnośnie kompozycji jak i samego modelu mile widziane. Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Bardzo podoba mi się cała ta kompozycja. Widać, że chodziło Ci o coś więcej niż wykonanie kolejnego modelu MiGa. Naprawdę świetne wyczucie estetyki, którego Ci zazdroszczę. Ciekawe jak to będzie wyglądać, gdy zostanie ukończone w 100-u procentach. Gratuluję "killera". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi