Skocz do zawartości

VW GOLF MK3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak to sie razem komponuje , aha i czy takie ułożenie kół może być ?? z przodu to oczywiście jeszcze dokładka do zderzaka idzie

ph5nfpqtqh3ruw3leao.jpg

8b8zl9370zbpeexgu3.jpg

Napisano

A teraz gril , światła i dokładka do zderzaka z przodu

Dokładkę muszę poprawić i pomalować na żółto :P

Światła chyba mogą być

Gril tez mi sie wydaje że jest fajny

0odk3q2w1taca5lnmzp7.jpg

ohjb4cf578i5318tclid.jpg

akalxiu3iqjoxc1qq23.jpg

Napisano

koksik750 te opony są z Jaguara S-Type z firmy welly w skali 1/36 którego dzisiaj kupiłem za 12,90zł specjalnie dla opon które naciągnąłem na te felgi

Napisano

Maśkę pomalowałem i sie popsuła trosze ale coś sie wymyśli aha i lusterka żółte

r853v9gin2apy55u3l8a.jpg

Wnętrze do drobnych poprawek lakierniczych i szczegółów

ocakkhcn2x94hpporh93.jpg

Napisano

Fajnie Ci idzie Nie podobają mi się tylko czrne kierunki z tyłu i granatowy napis Pokemon, którego na czarnym tle wcale nie widać. Do świateł z tyłu i z przodu mógłbyś wkleić folię aluminiową, efekt jest lepszy niż pomalowanie "srebrzanką"

Pozdro.

Napisano

Co do tylnych świateł. Efekt wyszedł chyba taki jaki miał wyjść, jest dobry. Z folią wyglądały by bardziej jak zwykłe światła, bądź też lexusiki. A tak wyszły fajne przydymione światła Takie fajne klosze tuningowe.

Napisano

Radzę włożyć w to troszkę inwencji. Model idzie w dobrą stronę, ale jeśli tuningujemy auto to nie można zapomnieć o szczegółach. Na Twoim miejscu rozejrzał bym sie za jakimiś innymi lusterkami (mniejszymi), a także inna mniejsza sportowa kierownica. możesz też pójść na całość i zrobić jakieś głośniki na półkę. Z małych dousznych słuchawek można wyciągnąć membranki no i coś pokombinować. Końcówkę rury też proponuję zmienić, skoro to TDI to dwie nieduże chromowane końcówki siądą jak złoto