Diesel fan Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Wygląda fajnie, a co do pokemona, to tego nie komentuje - wiadomo, rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 No dobra co do opon to takie mogą być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Jak dla mnie to te opony są dobre ale do tych rantów mają zbyt niski profil. A kasta wyszła bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 A silnik może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Silnik wyszedł bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Tak to sie razem komponuje , aha i czy takie ułożenie kół może być ?? z przodu to oczywiście jeszcze dokładka do zderzaka idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Teraz po wysunięciu kół dużo lepiej pasują. Silnik też ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 A teraz gril , światła i dokładka do zderzaka z przodu Dokładkę muszę poprawić i pomalować na żółto :P Światła chyba mogą być Gril tez mi sie wydaje że jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Co to za opony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 koksik750 te opony są z Jaguara S-Type z firmy welly w skali 1/36 którego dzisiaj kupiłem za 12,90zł specjalnie dla opon które naciągnąłem na te felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Daj znać jakbyś miał taki komplet - potrzebuję takie niskoprofilówki na 18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2010 Maśkę pomalowałem i sie popsuła trosze ale coś sie wymyśli aha i lusterka żółte Wnętrze do drobnych poprawek lakierniczych i szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Fajnie Ci idzie Nie podobają mi się tylko czrne kierunki z tyłu i granatowy napis Pokemon, którego na czarnym tle wcale nie widać. Do świateł z tyłu i z przodu mógłbyś wkleić folię aluminiową, efekt jest lepszy niż pomalowanie "srebrzanką" Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Co do tylnych świateł. Efekt wyszedł chyba taki jaki miał wyjść, jest dobry. Z folią wyglądały by bardziej jak zwykłe światła, bądź też lexusiki. A tak wyszły fajne przydymione światła Takie fajne klosze tuningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavon Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Radzę włożyć w to troszkę inwencji. Model idzie w dobrą stronę, ale jeśli tuningujemy auto to nie można zapomnieć o szczegółach. Na Twoim miejscu rozejrzał bym sie za jakimiś innymi lusterkami (mniejszymi), a także inna mniejsza sportowa kierownica. możesz też pójść na całość i zrobić jakieś głośniki na półkę. Z małych dousznych słuchawek można wyciągnąć membranki no i coś pokombinować. Końcówkę rury też proponuję zmienić, skoro to TDI to dwie nieduże chromowane końcówki siądą jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Nie koniecznie ze słuchawek, może być z jakiś przenośnych głośniczków do komórki. A jak zostawisz sobie kabelki to i będą grały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Chyba nie wyszło ci te wnętrze choidzi mi o żółć, prześwituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi