BaldPuma Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Jako ze Szanowny Kolega Kubisz namieszał mi w kolejności wykonawstwa -> zamieszczając słynnego WALKa Duńczyk przesunął się z 14 na 1sze miejsce /JULKAT poczeka na nowe fotki/ ale Dania nic nie straci Oryginał - pro forma: http://smg.photobucket.com/albums/v195/monrad/Hummer/?start=0 początki 1. 2. kadłub przygotowany do przeróbki kształtu "dziury" na drzwi - Dragon daje prostokątną krawędź zamiast łuku (dół przód) górna fotka kadłub oryginał; 3. kadłub(y) z nowym grilem i osłoną wciągarki; 4. 5. ramki Edka które obdzielą parę projektów 1. - - - - 2. - - - - 3. 4. - - - - 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 W 35 mam problem z blaszkami, a w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Fajnie, że powstaje jeszcze jeden Duńczyk. Będzie co podpatrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Jako ze Szanowny Kolega Kubisz namieszał mi w kolejności wykonawstwa -> zamieszczając słynnego WALKa Duńczyk przesunął się z 14 na 1sze miejsce /JULKAT poczeka na nowe fotki/ ale Dania nic nie straci Zawsze chętnie namieszam U mnie na liście też poszedł w górę, ale nie aż tak, żeby od razu wskakiwał na warsztat. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi