Bodzio Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 A nie lepiej prezentował by się bez tych kołpaków ? A sam model jak zawsze super wykonany Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 A nie lepiej prezentował by się bez tych kołpaków ? Wcześniej pisałem, że w zapasówce w jednej połówce koła połamałem szprychy. Kołpaki na samych zapasówkach trochę dziwnie wygladały by, po za tym nie podobały mi się szprychy - były takie plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Wcześniej pisałem, że w zapasówce w jednej połówce koła połamałem szprychy Widocznie nie doczytałem -ehhh No ale o gustach ........ - wiadomo co się nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 po za tym nie podobały mi się szprychy - były takie plastikowe. No to jaki problem zrobić nowe z drutu? Będziesz washował coś przedni grill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi