Bodzio Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 A nie lepiej prezentował by się bez tych kołpaków ? A sam model jak zawsze super wykonany Pozdrawiam. Cytuj
tornado Napisano 11 Listopada 2009 Autor Napisano 11 Listopada 2009 A nie lepiej prezentował by się bez tych kołpaków ? Wcześniej pisałem, że w zapasówce w jednej połówce koła połamałem szprychy. Kołpaki na samych zapasówkach trochę dziwnie wygladały by, po za tym nie podobały mi się szprychy - były takie plastikowe. Cytuj
Bodzio Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Wcześniej pisałem, że w zapasówce w jednej połówce koła połamałem szprychy Widocznie nie doczytałem -ehhh No ale o gustach ........ - wiadomo co się nie robi Cytuj
Praetorian Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 po za tym nie podobały mi się szprychy - były takie plastikowe. No to jaki problem zrobić nowe z drutu? Będziesz washował coś przedni grill? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi