skyvan Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Witaj!! widze ze sklejasz antka, wiesz ja tez jestem na etapie skladania tego samego. Ja rowniez jak Ty chce mu zrobic wnetrze, ale zaznacze to ze jestem nowicjuszem i nie wiem jak wyciac mu drzwi do przedzialu. domyslam sie ze skalpelem, ale czy moglbys mi ta metode krok po kroku opisac- bede Ci naprawde wdzieczny i zobowiazany. pozdrawiam to moj e'mail skyvan@wp.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 nie wiem jak wyciac mu drzwi do przedzialu. domyslam sie ze skalpelem, proponuję igłą. grubą szewską igłą lub zaostrzoną szprychą. siedzieć przed telewizorkiem i "skrzybu, skrzybu" po malutku. Wydłubałem tak drzwi w dwóch kadłubach. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Temat wprawdzie pewnie już dawno zapomniany, ale mam pytanie - kleję samolot z tego samego pudła i chciałbym prosić o podpowiedź: w zestawie są bodaj 4 mocno wypukłe, soczewkowe okna... Czy ktoś z Was próbował je szlifować? Mi niestety wyglądają na puste... Macie może pomysł jak w miarę prosto i ładnie zrobić te "płaskie" okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi