kondi93 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Witam, wczoraj dobiegła końca budowa Scanii R144L Italeri. Z modelu jestem zadowolony, jak każdy model ma parę błędów, ale chyba niezbyt rażących. Było kilka problemów ze spasowaniem niektórych części, co widać jak się lepiej przyjrzeć. Scania jest w zestawie z Jumbo Tank Trailer. Miałem dawać na Scanie kalki ESSO a Akcesoriów, ale nie miałem ich gdzie wcisnąć tak aby fajnie wyglądały (inaczej wyglądały by jak by były bardzo na siłę wciśnięte). Model powstawał 2 miesiące bez istotniejszych przerw. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Kurde, z tą beczką wygląda jak żywcem ściągnięty z drogi, chociaż bez spoilerów byłoby masakrycznie fajnie! Gratuluję pięknego modelu, wg mnie możesz być z niego dumny! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Racja Krzysiek126 jak by go ściągnął z drogi brakuje tylko uszczelek na przednich lampach i może za słabo widoczne kierunki z tyłu a może to wina foto tak czy inaczej piękna babcia! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Modelik prezentuje sie bardzo atrakcyjnie. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 S-U-P-E-R ta SCAkanka , podobami sie jej wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Taki z drogi.Świetnie.I z tą naczepką.Palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Fajna ,ma to coś, czego nie mają inne show trucki Mi tylko brakuje innego koloru na piastach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Piękny co tu dużo komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Bardzo fajnie wykonany model I elegancko mu w białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Popieram przedmówców Elegancka SCANIA Czysto sklejona. Nie ma się do czego doczepić, no może tylko do tego, że piasty nie są w kolorze ramy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Super wykonany model.Też chce podobny złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi