Rafał Kobiela Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 W Wawie, sklep dla plastyków...tam akurat mają. Można prosić o dokładny adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 na mazowieckiej jest dobry sklep, duży wybór, za duży -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Szpachla Zaprawa klejowa..jakaśtam. Używam także gipsu budowlanego, masy modelarskiej...wszystkiego co mi zalepi dziurki. Wolska róg Płockiej. Idąc od Wolskiej w Płocką - jakieś 50 - 80 m. po lewo, wejście po schodkach. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Odrzewiłem pojazd, decydując się na użycie kolorów jesieni, bądź wiosny - jak kto woli. Na szczęście znalazłem dziś kawałek suchego, dzikiego skrawka trawki gdzie mogłem czerpać z chwastów. Zarys podstawki także widać.Będę kolorował ziemie, liście krzaków niskich płukankami, nieco maznę trawkę tu i tam by ją jeszcze bardziej zdewastować.Wykonam jeszcze kilka zaschłych, nieco wyższych niż trawa roślinek...koncept taki mam znaczy, a co wyjdzie.... p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 uu.. fajna zieleń, głównie trawka PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 A Hetzerek będzie stał na taki cokole ?? Toż to w głowie może się załodze zakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi