Rafał Kobiela Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 W Wawie, sklep dla plastyków...tam akurat mają. Można prosić o dokładny adres? Cytuj
Drak Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 na mazowieckiej jest dobry sklep, duży wybór, za duży -.- Cytuj
Gościu Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Szpachla Zaprawa klejowa..jakaśtam. Używam także gipsu budowlanego, masy modelarskiej...wszystkiego co mi zalepi dziurki. Wolska róg Płockiej. Idąc od Wolskiej w Płocką - jakieś 50 - 80 m. po lewo, wejście po schodkach. p. Cytuj
Gościu Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Odrzewiłem pojazd, decydując się na użycie kolorów jesieni, bądź wiosny - jak kto woli. Na szczęście znalazłem dziś kawałek suchego, dzikiego skrawka trawki gdzie mogłem czerpać z chwastów. Zarys podstawki także widać.Będę kolorował ziemie, liście krzaków niskich płukankami, nieco maznę trawkę tu i tam by ją jeszcze bardziej zdewastować.Wykonam jeszcze kilka zaschłych, nieco wyższych niż trawa roślinek...koncept taki mam znaczy, a co wyjdzie.... p. Cytuj
nibur92 Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 uu.. fajna zieleń, głównie trawka PoZdro Cytuj
skala72 Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 A Hetzerek będzie stał na taki cokole ?? Toż to w głowie może się załodze zakręcić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi