rtoipmodest Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 No i koniec. Z jednodniowym zapasem przed Bytomiem. Na fotce (lampa) kolorki są lekko nieteges W rzeczywistości działo nie jest niebieskie, a ziemia bardziej pomarańczowo-brązowa. Podziękiwania w szczególności dla Jeff'a, Marcina i Zbyszka (w kolejności alfabetycznej ). Marcinie stempel z tyłu pomalowałem Twoimi pisakami - czad szybko schnie i jest matowe. Szczególnie fajny jest kolor "bród". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 No to czekam z niecierpliwością na ogląd w Bytomiu. Kategoria A1, tak? To się spotkamy Może się uzbiera modeli na tyle, żeby się odbył konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 O boszzzzzzz . Kolorki bajkowe, ale mimo niewielkiego rozmiaru całość robi spore wrażenie . Elementy "kwiatowe" (te białe punkciki) to gotowiec Polaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 Elementy "kwiatowe" (te białe punkciki) to gotowiec Polaka? To farba Tamki prosto ze słoja - bo smutno było, mimo rozlicznych przecierek (zielenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 No i koniec. Z jednodniowym zapasem przed Bytomiem. Na fotce (lampa) kolorki są lekko nieteges W rzeczywistości działo nie jest niebieskie, a ziemia bardziej pomarańczowo-brązowa. Podziękiwania w szczególności dla Jeff'a, Marcina i Zbyszka (w kolejności alfabetycznej ). Marcinie stempel z tyłu pomalowałem Twoimi pisakami - czad szybko schnie i jest matowe. Szczególnie fajny jest kolor "bród". Kolorki może nieco przekłamane, ale wyszło super Cieszę się, że pisaki (których tak się bałeś) Ci przypasowały Mam nadzieję, że w Bytomiu docenią Twoją pracę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi