Irek-M1 Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam. W temacie Wellingtona to jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie go odsprzedam wraz z monografią 4+ Cytuj
Irek-M1 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam. Oto dalszy ciąg prac na modelem, wstępnie wykończona podstawka oraz rakiety po zgruntowaniu. Przedenie powierzchnie sterowe wykonane będą oddzielnie i na koniec doklejone. Miłego oglądania Cytuj
Irek-M1 Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Witam. Kończę ten wątek z racji ukończenia modelu oraz przenoszę ten temat do innego działu. Wszystkim tym co zajrzeli i umieścili tutaj swoje uwagi serdecznie dziękuję. Cytuj
Azawakh Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Całkiem ciekawie sie to prezentuje. Gotowy model widziałem w Będzinie na festiwalu i przykul on moja uwagę. Ciekawy sposób wykańczania modelu. Ja jednak osobiście bym się takiej metody nie podjął a to ze względu na obawy przed zniszczeniem modelu... Robi wrażenie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi