Irek-M1 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam. W temacie Wellingtona to jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie go odsprzedam wraz z monografią 4+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam. Oto dalszy ciąg prac na modelem, wstępnie wykończona podstawka oraz rakiety po zgruntowaniu. Przedenie powierzchnie sterowe wykonane będą oddzielnie i na koniec doklejone. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Witam. Kończę ten wątek z racji ukończenia modelu oraz przenoszę ten temat do innego działu. Wszystkim tym co zajrzeli i umieścili tutaj swoje uwagi serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Całkiem ciekawie sie to prezentuje. Gotowy model widziałem w Będzinie na festiwalu i przykul on moja uwagę. Ciekawy sposób wykańczania modelu. Ja jednak osobiście bym się takiej metody nie podjął a to ze względu na obawy przed zniszczeniem modelu... Robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi