kubisz Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Barthass, Zderzak - ja pozostanę jednak przy nazwie Orev. Zobaczymy, czy BladPuma doda coś do tej dyskusji, bo sporo zdjęć Humvee IDF mam od niego, a ona ma akurat Oreva na warsztacie. Barthass - faktycznie przeoczyłem Twój dopisek Jeszcze raz wielkie dzięki za podzielenie się kawałeczkiem swojej wielkiej wiedzy o IDF. Tak przy okazji - ponawiam zaproszenie do projektu grupowego "HUMVEE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 ak przy okazji - ponawiam zaproszenie do projektu grupowego "HUMVEE" Skończę Merkawę, i zaraz do Was dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Skończę Merkawę, i zaraz do Was dołączam Trzymam Cię za słowo i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi