Tomek Mroczkowski Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Nie wiem jak go ocenicie... No dobra wiem, "negativ" No ale mniejsza z tym, pierwszy po yyy, po 11 miesiącach pojazd z USA. Fajnie się go składało ale jak widać na zdjęciu górne coś nie zbyt z drzwiami pasowało... I to widać niestety. Baboli wnętrza nie poprawiałem ale i tak wnętrza w ogóle nie widać, nie reprezentuje on poziomu jak inne Humvee w tym projekcie ale jeśli nie spróbujesz to nie poczujesz, teraz wiem co należy poprawić i następny Humvee będzie poprawny (tak myśle ). Mimo małych problemów (światła i kalkomanie - a żeby było śmieszniej w ostatniej chwili znalazłem ramkę z oszkleniem w... Zwoju niebieskiego papieru do zdjęć ... Ale poradziłem sobie bez tych rzeczy, możecie krytykować (ale piwa wam za to nie dam :P ) Dosyć paplania czas na foto To coś na masce to ma drut imitować, dopiero na fotkach ujrzałem jak bardzo niedokładnie jest on pomalowany... Zawieszenie jest równe, to papier jest krzywy Nie jestem PROHUMVEE więc proszę o łagodną pokutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Własnie składam tego Humvee , i spasowanie to masarka . Dla mnie bardzo fajny humvee , obym mojego dociągnął do końca . Jaką farbką pomalowałeś wnętrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 2 rzeczy mogłeś zrobić lepiej 1. Szpachla na dach 2. Kamuflaż na plandece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Przede wszystkim - NIE MACRO do galerii - dla oka ładny nit przeobraża sie w macro w dziwaczną grudę - lepiej robić trochę z większej odległości i wykadrować - wystarczy porównać fotki - najładniej Humvee wyglada na ostatniej - bo jest jako obiekt a nie jak fotki z sekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarzyk114 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Od bradleya troche odstaje ale nawet niezly. Szczerze mowiac nie wiem czy ja bym nawet taki zrobil. Czy malowałes go pedzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Od bradleya troche odstaje ale nawet niezly. Szczerze mowiac nie wiem czy ja bym nawet taki zrobil. Czy malowałes go pedzlem? Polskie znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Taśma amunicji to samoróbka czy kupione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Tak malowany pędzlem, a taśma zapożyczona z modelu M4A1 Sherman od firmy Tasca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi