wojtek Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Jak wam się podoba taka oto diorama. Modelu do niej jeszcze nie ma dlatego jest pusta Zrobiłem ją z myślą o innej porze roku, ale ponieważ nie spodobała mi się w wersji pierwotnej postanowiłem pokryc ją śniegiem i uzyskałem właśnie taki efekt : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Bardzo ladnie to wyglada. Jedna rzecz mnie razi. Ja botanikiem nie jestem, ale chyba ta "trawa" troche bardzo "keeemmmmpiasta". Bardziej to przypomina "lawkowca" do scian niz trawke. Cala reszta miodzio. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Oj nie .Te choinki walnołeś kolejkowe. To psuje cały efekt i ia kępka tez .Ale budynki Ci fajnie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 fajna diorama sypałeś to sztusznym śniegiem w sprayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 a mi sie bardzo podoba.....widze tam jakis niemiecki sprzet na gasienicach i niemiaszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 10 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2007 sypałeś to sztusznym śniegiem w sprayu? Jeśli masz na myśli natrysk bezpośrednio z butli ze śniegiem to tak. Trzyma sie to powierzchni latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Obecnie trudno będzie dostać śnieg w sprayu. Pojawia się głównie w okresie świąt i służy do ozdabiania choinek. A więc aby do grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi