Piotrek ! Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 ...dodam jedynie, że dawno, dawno temu, w modelach dostępnych w Składnicach Harcerskich (za komuny), takie podstawki były normalnym elementem zestawu :) Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Za komuny było lepiej, podstawki dodawali do modeli a teraz co - samemu trzeba robić Pozdro Cytuj
Jędrek Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 w niektórych nowych modelach też się trafiają, np. Tu-154 Zvezdy Jędrek Cytuj
Gość Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Nie pamiętam jak była za komuny xD A no w samolotach pasażerskich Zvezdy są Cytuj
Piotrek ! Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Oj, było, było zecydowanie lepiej (choć w sklepach było pusto). Jakiś czas temu w jednym ze sklepów modelarskich oglądałem jakiś samolocik (jakaś Hasegawa w 1/72) choć nie jestem "samolociarzem". Zapytałem "sympatycznego" sprzedawcę, czemu teraz nie dają takich podstwek, bo można by zrobić model ze schowanym podwoziem (że niby w locie). Sprzedawca odparł mi na to - "Co pan, zgłupiał ?" Cytuj
Dumo Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Witam Mam takie zapytanie, gdzie można nabyć w miarę tanie, drewniane podstawki. Kiedyś kupowałem Padrebook'a na mojehobby.pl ale kurde już ich nie mają... Dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam Rafał Cytuj
Archilkr Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 A jak robicie napisy na podstawkach? Chodzi mi o takie tabliczki umieszczane na bokach podstawek zawierające nazwę modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi