Piotrek ! Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 ...dodam jedynie, że dawno, dawno temu, w modelach dostępnych w Składnicach Harcerskich (za komuny), takie podstawki były normalnym elementem zestawu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Za komuny było lepiej, podstawki dodawali do modeli a teraz co - samemu trzeba robić Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 w niektórych nowych modelach też się trafiają, np. Tu-154 Zvezdy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Nie pamiętam jak była za komuny xD A no w samolotach pasażerskich Zvezdy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Oj, było, było zecydowanie lepiej (choć w sklepach było pusto). Jakiś czas temu w jednym ze sklepów modelarskich oglądałem jakiś samolocik (jakaś Hasegawa w 1/72) choć nie jestem "samolociarzem". Zapytałem "sympatycznego" sprzedawcę, czemu teraz nie dają takich podstwek, bo można by zrobić model ze schowanym podwoziem (że niby w locie). Sprzedawca odparł mi na to - "Co pan, zgłupiał ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Witam Mam takie zapytanie, gdzie można nabyć w miarę tanie, drewniane podstawki. Kiedyś kupowałem Padrebook'a na mojehobby.pl ale kurde już ich nie mają... Dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 U stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archilkr Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 A jak robicie napisy na podstawkach? Chodzi mi o takie tabliczki umieszczane na bokach podstawek zawierające nazwę modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi