adamp Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam. Przedstawiam Wam nieskończony jeszcze model jeepa -wykorzystane dodatkowe część to żywiczne koła z łańcuchami Brak jeszcze przedniego zderzaka,szyb i części wycieraczek ,tylnego kanistra.Załoga jak widać się tym nie przejmuje i wsiadła Z założenia będzie jeździł po zimowej ardeńskiej ziemi więc przybędzie trochę błota i śniegu no i bambetli Oto foto (w nieśmiertelnym fotosiku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 witam, wydaje mi się że jeśli model jest jeszcze nie skończony to nie powinno się wstawiać do do galerii tylko do warsztatu. na temat modelu wypowiem się tak; wg. mnie ładnie zrobiony, figurki też tylko jak byś mógł zrobić lepsze foty ich twarzy bo jakoś dziwnie wyglądają niestety też widać film od kalek, przydał by się nawiert w lufie ckm-u. Łańcuchy na kołach fajnie wyglądają i fajną pozycje przybrał pasażer z chęcią zobaczył bym willys'a na belgijskiej winietce PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Ładnie wyszło drewno na M1 Garandzie... A poza tym fotki lepszej jakości poprawiłyby odbiór pracy. No i ten Fotosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Hej Adaś znowu...Ardeny? To albo fobia, albo zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 nibur92 -to jest warsztat:) Fotki lepsze nie będą-nie tej jakości sprzęt -ok lufę da się nawiercić.Co do kalek -rzeczywiście na zdjęciach wyszedł film-nie stosowałem nigdy zmiękczaczy-podmaluję okolice i będzie dobrze(lub zawale śniegiem) Maćku -serial Ardeny trwa -10 lat? albo i więcej(prawie jak "Niewolnica Izaura")Jeszcze zostało parę modeli teraz na parapecie zaczynamM4 high speed tractor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 nibur92 -to jest warsztat:) sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania62 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Ładny modelik robisz,trochę bardziej bym go jednak ubłociła,ale to już według Twojego uznania.Te figurki trochę niewyrażne wyszły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Jak miło patrzeć na mój ulubiony 2 wojenny pojazd na forum. Ogólnie wygląda nieźle, ale mam parę uwag. Po pierwsze, niektóre elementy nie wyszlifowałeś, chodzi o te maleńkie, jak uchwyty itp. Od przedniej lampy, tej na błotniku powinien przechodzić przewód tak jak na tej fotce: Mógłbyś powiedzieć jakiej dokładnie firmy są te figureczki? Co do klimatu Twojego modelu to znalazłem taką ciekawą fotkę w pamięci mojego kompa. Może się przyda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 dziękuje za podpowiedzi -przewód do lampy jeszcze do zrobienia,figurki firmy "Bodi"-pewnie trochę nie wyraźne-ale to chyba wina aparatu,pojazd nie będzie ubłocony a raczej ośnieżony na wspólnej dioramce z hellcatem (wątek już był na forum) i paroma figurkami. Fotka zimowa wspaniała i może pójdę w tym kierunku:)-czekam na inspirację za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi