Nikolaos Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Model jest prześliczny i gratuluje świetnie wykonanej pracy oraz życze powodzenia przy przyszlych takich cudeńkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Dla mnie to najlepszy Super Hornet jaki na forum widziałem. Dziękuje Panowie, normalnie schlebiacie mi. Nadal zachęcam do opinii. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Jeśli chodzi o moją opinię na temat samolociku...to bardzo mi się on podoba, superancko i aż nieprzyzwoicie szybko sklejony. Naprawdę brawa !! Samolot ma jednak jeden poważny minus... odrazu dodam że jest to moja prywatna ocena i nie tyczy się umiejętności modelarza, ale INNEGO poczucia estetyki niż moje... Chodzi mi mianowicie o zestawienie uzbrojenia jakie kolega podwiesił... MOIM skromnym zdaniem załadowanie dodatkowych zbiorników paliwa w miejsce bomb, nadałoby powagi modelowi, i optycznie zwarłoby jego sylwetkę. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/FA-18_Super_Hornet_VFA-103.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam. Powiem tak. Obok tego modelu nie da się przejść obojętnie. Każdy adept modelarstwa powinien wieczorem przed paciorkiem popatrzeć na ten model i zastanowić się – ile mi jeszcze brakuje?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Samolot ma jednak jeden poważny minus... odrazu dodam że jest to moja prywatna ocena i nie tyczy się umiejętności modelarza, ale INNEGO poczucia estetyki niż moje... Chodzi mi mianowicie o zestawienie uzbrojenia jakie kolega podwiesił... MOIM skromnym zdaniem załadowanie dodatkowych zbiorników paliwa w miejsce bomb, nadałoby powagi modelowi, i optycznie zwarłoby jego sylwetkę. Hmm powiem tak napewno masz trochę racji, też mam takie odczucie, ale czymże byłoby modelarstwo gdybyśmy nie eksperymentowali. W zestawie boxowym były tam zbiorniki, ale ja chciałem mieć model troszkę inny niż wszyscy stąd dorobiony zasobnik do naprowadzania bomb paveway pod lewym skrzydłem i zamontowane dwie bomby na pylonach podskrzydłowych - i już nie jest taki zwykły Witam. Powiem tak. Obok tego modelu nie da się przejść obojętnie. Każdy adept modelarstwa powinien wieczorem przed paciorkiem popatrzeć na ten model i zastanowić się – ile mi jeszcze brakuje? już nie przesadzajmy, ale dziękuję za uznanie Panowie Pozdrawiam i zachecam do dalszej oceny. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 to może ja oddam "zabawki" i pójdę już sobie do domu,co? nie no piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 czemu dysze w srodju takie czyste, skoro model troche brudny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 To sa raczej jeszcze nie wysłużone samoloty wiec nie będą az takie przepalone dysze. Pozatym lampa błyskowa wybiela znacznie kolor. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Parę fotek z dzisiaj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi