cimek Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Kolejny JS - 3M na forum Trumpeter 1:35 - bardzo przyjemny model. Model "z pudła" + liny Abera i reflektory MV Products. Zdjęcia trochę podkreślają kontrasty... W rzeczywistości model jest bardziej stonowany. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Podoba mi się, ciekawe brudzenie . Mój niestety nie ujrzy światła dziennego w najbliższym czasie (wylądował w krecie). Jaki model następny? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 ciekawy model i fajnie zrobiony, podoba mi się oznakowanie na wieży Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Z tego ci wygląda to bardzo fajnie wykonany, jednak ja poproszę trochę zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Model jest super moim zdaniem a tak w ogóle to lubię egipskie IS-y 3 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Z tego co pamiętam, godło jest niepoprawne. Nie podobają mi się obicia (w niektórych miejscach). Poza tym mi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Ogólnie wygląda fajnie, bardzo lubię ten czołg, zwłaszcza w bliskowschodnich barwach, jednak kolor wydaje mi się nieco za ciemny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimek Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 Jaki model następny? Było JSU-152, teraz IS-3M... Kolejny IS? Tym razem 2m.... Na razie leży w pudle, a w kolejce do dokończenia czeka rodzinka T-34 Z tego co pamiętam, godło jest niepoprawne.Nie podobają mi się obicia (w niektórych miejscach) Na godło są niby "papiery" - publikacje Zalogi - jest profil ISa z takim właśnie godłem. Inna sprawa, że nie widziałem jeszcze zdjęcia wspierającego ten rysunek. W "obicia" bawiłem się pierwszy raz - wiele nauki przede mną. A kolor - fakt, za ciemny, ale już zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Kolejny IS Kolor może faktycznie trochę za ciemny, ale całość fajnie sie przedstawia. Ja bym pewnie nie zaszalał tak z obiciami, ale to Twoja wizja Z czego zrobiłeś reflektory? Cyrkonie jakieś? Może w swoim wymienię, bo te prezentują się bardzo fajnie. O tym godle już kiedyś się rozmawiało. Niby miał to być uskrzydlony skarabeusz, koniec końców wyszło, że nie wiadomo co to za zwierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimek Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 Z czego zrobiłeś reflektory? Reflektory to "kolejowe" soczewki firmy M.V. Products - wypukła soczewka pokryta z jednej strony materiałem odblaskowym. Podpatrzone na jakimś forum, kiedyś kupiłem wysyłkowo kilka różnych na próbę i powoli zużywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Ciekawy patent,bedę się musiał w przyszłości rozejrzeć. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi