zbiegu Napisano 22 Listopada 2009 Napisano 22 Listopada 2009 Witam i oto kilka zdjęć tego pięknego samochodu: Cytuj
przemekgksw3 Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 Jesteś pewien że to 60 rok ? podwójne światła są charakterystyczne dla 58, kiedy nakazano zwiększyć moc świateł i okazało się to konieczne zastosowanie podwójnych lamp, po roku można było wrócić do pojedynczych Poza tym świetny samochód mam w planach jego model, więc zdjęcia bardzo mi się przydadzą. Mogę jeszcze zapytać gdzie zrobiłeś te zdjęcia? Cytuj
zbiegu Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Napisano 10 Czerwca 2010 Tak jestem pewien, a zdjęcia robione były podczas MPH Motor Show w Londynie (11-2009), fotorelacja z całej imprezy jest także na forum. Tu masz to samo auto z założonym dachem: http://www.clivesutton.co.uk/carsavailable/american-cars/corvette-roadster-283-v8-1960.php Cytuj
AFI Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Zbiegu, jak bedziesz slyszal gdzies w poblizu o podobnych wystawach daj znac. Dzieki. Autko swietne,ale wole jakos wlasnie 1958, niby niczym sie prawie nie rozni, ale jednak ... W zeszlym roku widzialem ten rocznik, pod Ace Cafe, masakra maszyna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi