zbiegu Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Witam i oto kilka zdjęć tego pięknego samochodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 trochę jak nasza Syrena Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 Jesteś pewien że to 60 rok ? podwójne światła są charakterystyczne dla 58, kiedy nakazano zwiększyć moc świateł i okazało się to konieczne zastosowanie podwójnych lamp, po roku można było wrócić do pojedynczych Poza tym świetny samochód mam w planach jego model, więc zdjęcia bardzo mi się przydadzą. Mogę jeszcze zapytać gdzie zrobiłeś te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2010 Tak jestem pewien, a zdjęcia robione były podczas MPH Motor Show w Londynie (11-2009), fotorelacja z całej imprezy jest także na forum. Tu masz to samo auto z założonym dachem: http://www.clivesutton.co.uk/carsavailable/american-cars/corvette-roadster-283-v8-1960.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Zbiegu, jak bedziesz slyszal gdzies w poblizu o podobnych wystawach daj znac. Dzieki. Autko swietne,ale wole jakos wlasnie 1958, niby niczym sie prawie nie rozni, ale jednak ... W zeszlym roku widzialem ten rocznik, pod Ace Cafe, masakra maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi