Marcin M. Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Kolejny w kolekcji. Miałem okazję poćwiczyć malowanie glacy. Z twarzy jestem zadowolony. Ze skórzanego kołnierza - mniej, strasznie dużo nerwów mnie kosztował. Miłych wrażeń. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj
enten Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 Fajne te Twoje krasnoludy ale wracaj "na koła" Cytuj
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2017 Napisano 4 Sierpnia 2017 Bozia poskąpiła mi włosów,wiec wiem jak wygląda łysinka Wygląda tak jak moja Wiec jest super Cytuj
Marcin M. Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Napisano 6 Sierpnia 2017 Fajne te Twoje krasnoludy ale wracaj "na koła" Jeszcze chwilka, Bartek, może dwie chwilki... Bozia poskąpiła mi włosów,wiec wiem jak wygląda łysinkaWygląda tak jak moja Wiec jest super Dzięki Jurek, za opinię, sam mam (jeszcze) za dużo włosów, żeby porównać bez fotek referencyjnych albo wychodzenia z domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi