milczacy Napisano 4 Maja 2018 Share Napisano 4 Maja 2018 Ukończyłem kolejny modelik fighter'a 1/144. Tym razem jest to eksperymentalny X-35, pierwowzór F-35 w wersji STOVL, czyli taki na lotniskowce. Bardzo przyjemny w budowie modelik, który otrzymałem od kolegi Micz. Kamuflaż malowałem 'z ręki', a rurkę pitota zrobiłem z odciętego końca szpilki krawieckiej. Zapraszam do galerii: A na koniec - prawdziwy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 Totalnie nie moja skala. Ale model- cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 Aż ciężko uwierzyć, że to 1/144!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi