megapol Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Kategoria 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Scala 1:35 Zainspirowana książką "Metro 2033" Tytuł "CZYŚCICIELE" Chciałbym przedstawić galerię końcową mojej pracy, wiem że mogły by być robione w mroczniejszym klimacie, ale wtedy stracili byście możliwość zobaczenia szczegółów i niektórych detali składających się na tą pracę. To tak jak wejście do piwnicy bez zapalania światła. Warsztat: viewtopic.php?f=252&t=59440&p=866595#p866595 A więc zapraszam do oglądania galerii i mam nadzieję, że zdjęcia was nie znudzą. Komentować galerię proszę w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2017 Po miesiącu czas samemu krytycznie spojrzeć na swoją pracę, może wystarczyło do galerii wstawić inne foty żeby nie było widać baboli ale no cóż wstawiłem te i trzeba teraz ponieś konsekwencje tego wyboru. A więc nie podoba mi się łączenie z podłożem podstawy sterownika siłowników bo widać szparę, tak samo łączenie z podłożem podstawy włazów bo też widać szparę. Powinienem to zakamuflować. No i podczas robienia fotek uszkodziłem obiektywem powłokę zaworu koło włazów, do galerii mogłem wstawić poprawną fotkę. A tak ogólnie zdjęcia mogły by być robione w ciemniejszej tonacji był by lepszy klimat i może te babole by znikły. hehe. Tak powinien wyglądać zawór. No i te łączenia Mogę jedynie obiecać, że bardziej się postaram w następnych pracach a babole już poprawiłem. Jeżeli uważacie, że coś jest jeszcze nie tak to walcie poprawię to dla siebie i nie będę wrzucał fotek bo temat zamknięty, ale dla swojego lepszego samopoczucia i wyglądu pracy zostanie wszystko poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Gratuluję Koledze I miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 1 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2018 Gratuluję Koledze I miejsca! Dzięki wszystkim za pomoc przy budowie i dobre rady oraz za oddane głosy na moje obydwie prace, czuję się bardzo przez was doceniony. Dzięki wam cieszę się dwoma brązowymi medalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi