pedzelek Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Powiem krótko: Jest to moja największa diorama jaką robiłem (długość i wysokość) całą z podstawką niedługo będę chciał zaprezentować w warsztacie. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Jak zawsze praca na wysokim poziomie,ciekawa pod względem historycznym jak i wizualnym. Co do malowania figurek ciekawy koncept, widać zmianę, poprawę stylu. Dla mnie ok ,ale nie jest to próg tego do czego ja dążę. Mimo to wygląda zacnie, gratuluje pracy nad którą spędzono pewnie wiele godzin. Po za tym dziękuję Pedzelkowi za pomoc Po mimo rywalizacji konkursowej za chec6 odpowiedzi na pytania związane z tematem. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Gratulacje za zajęcie I miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi